duminică, 9 noiembrie 2014

Haos

Haos organizat!
Laptele e facut, pampersul e desfăcut, pijamalele's pe pat, cremele sunt gata de atac, jucăriile sunt adunate, masinuta care mai devreme ti-a perforat calcaiul e pusa "bine".
Se trece la atac. Baie!
Stai asa, hopa ca te lovesti la dinti, stai nu te arunca din copaie, poftim ratusca, gata iesim!
Cremuit, îmbrăcat, papa.
Si cat papa, ochii pot sta lipiti de tavan si mintea pe tusă.
Dupa papa, speri. Speri sa adoarmă, ca asa se face. Si adoarme. Dar nu cand vrea gura ta, care ar musca dintr-o tigară.
Se adoarme dupa ce cântecele nu isi mai respectă versurile, si in loc de pupăză, care vrea sa stea si ea aici, se ajunge la furnică si furnica face pu pu pu.
Se adoarme. Dupa ce se adoarme si picioarele nu se mai pot misca, se transporta. De pe picioare, in brate, in brate mai vine o tură pupaza si furnica si alte lighioane pana iti amortesc si bratele, dupa aceea se asează in patut.
Doarme!
Fuga la bucătărie! Se fumează, in timp ce se face laptele pentru urmatoarele mese. Cu tigară'n coltul gurii si cu fumul care intra in ochi, chimie! 180 cu 6 lingurite, se agita energic, se pune la frigider.
Pauza.
Inca o tigară, putina comunicare virtuală si gata. E întuneric afara.
Se intra in camera, încet ca balerina, pe vârfuri. Se aseza in pat, se ia cartea de sub pat, se citeste. Se adoarme cu cartea pe piept.


2 comentarii:

Unknown spunea...

sa fi mamica poate fi obositor..dar sigur e cel mai minunat si cel mai placut lucru pe care il poti face...cat despre agitatie..nu te mai plange la Bazar alergai mai mult si pentru altii!!! asa ca fugi fumeaza o tigare dormi un pik si ia-o de la capat!! Asa fac femeile putenice!!!

dedelina spunea...

Adu-mi aminte sa iti amintesc asta cand o sa ai copil. Copii! Doi iti doresc! :))) nu ma plang, femeile puternice NU MAI plang:p