joi, 2 octombrie 2008

numele infernului

Pana acum chiar si cei mai sceptici ar fi trebuit sa fie convinsi ca Francmasoneria este idolarizarea lui Lucifer (Satan). totusi pentru cei care mai vor dovezi, sa luam in considerare „Numele Infernului” in spatele caruia Masoneria ascunde revenirea lui Satan. In "Biblia Satanistilor", gasim 77 nume cu care paganii au facut referire la Satan de-a lungul secolelor [Satanic Bible, Anton LaVey, p. 144-146].
Baphomet. Gnosticii credeau ca acesta ar alcatui partea inflacarata a Duhului Sfant si era adorat in temple, la Sabbat-uri sub figura hieroglifica a lui Baphomet sau a "caprei lui Mendes" [Pike,op.cit., p.734, invataturi pentru gradul 28]. Este absolul incredibil ca Francmasonii ar putea portretiza Duhul Sfant in simbolui Satanic, Baphomet!
Acest simbol a fost creat de unul din principalii satanisti si francmasoni din toate timpurile, Eliphas Levi. Cu trecerea timpului, a fost considerat unul dintre cele mai diabolice simboluri. Daca aruncati a privire mai atenta veti observa ca reprezinta sexul, fiind o fiinta androgina - jumatate femeie, jumatate barbat. Capul este al unui "tap incornorat" o alta denumire a diavolului. In cartea "Masonic and Occult Symbols Illustrated", Dr. Burns spune: "Intr-o carte despre vrajitorie, "The Complete Book of Witchcraft and Demonology", legenda mentioneaza ca este "zeul incornorat al vrajitorilor, simbolul materializarii sexuale” [p.51]. In poza alaturata vedem cum Baphomet face semnul triadei diavolului cu mana dreapta." Baphomet este cunoscut deasemenea ca fiind tapul sabbatic, in forma caruia Satana este venerat la intrunirile vrajitoarelor". [Frank Gaynor, Dictionary of Mysticism, New York, Philosophical Library, 1953,p. 24].
Apoi descoperim ca Baphomet este simbolul oficial al Bisericii lui Satan [The Occult Emporium, Winter, 1993-1994, p.54] si ca este purtat pe hainele Preotilor lui Satan [Ibid., 1990-1991, p.26].
Priviti cu atentie aceste pictograme. Francmasoneria foloseste in mod deosebit pictogramele. Aceste simboluri sunt folosite si de Eastern Star, latura feminina a organizatiei. Inca odata Masoneria foloseste simboluri diabolice pentru Ordinul care "educa" femeile lor. Dar de ce nu foloseste "Good Star" in locul acestui simbol foarte diabolic, steaua cu 5 colturi si capul "tapului lui mendes"? Pentru ca sunt cu adevarat diabolice, chiar si cu propriile lor fete.

Niciun comentariu: